Furniture Friday #41 | Extra Soft by Piero Lissoni for Living Divani

Furniture Friday #41 | Extra Soft by Piero Lissoni for Living Divani

We hebben dit geweldige product al langere tijd op het Furniture Friday ‘to do-lijstje’ staan en dat is niet zo gek, want deze bank staat al jaren bovenaan onze wishlist! Zeg nou zelf, een bank die de naam Extra Soft heeft gekregen, daar moet je minimaal één keer op gezeten hebben… Of, liever nog, één keer in je leven in je woonkamer hebben gehad….

          

EXTRA SOFT

JEALOUS is niet de enige bij wie dit fantastische ontwerp in ideeën, projecten en dromen blijft terugkeren. De sofa Extra Soft van Living Divani is één van de meest populaire en best verkochte modellen van dit Italiaanse designmerk. Dit tijdloze ontwerp van Piero Lissoni heeft veel fans, wat zonder meer te maken zal hebben met de verscheidenheid aan elementen die zorgen dat iedere denkbare opstelling mogelijk is en waardoor deze modulaire sofa moeiteloos toepasbaar is in elk interieur.

De elementen kunnen als rechte bank geplaatst worden of juist als eiland midden in een ruimte. De zit- en rugelementen kunnen allemaal met elkaar gecombineerd worden, waardoor er een unieke en persoonlijke opstelling ontstaat.

Ganzendons

De hoogwaardige opbouw van materialen geeft dit modulaire zitsysteem een uitstekende zit. Door het gebruik van een dikke laag ganzendons krijgt de bank een nonchalante uitstraling en kan je overal comfortabel zitten, ook op de rug- en armleuningen.

Dit maakt de Extra Soft niet alleen zeer stoer om te zien maar ook praktisch omdat mensen overal kunnen plaatsnemen. Daarbij is de Living Divani Extra Soft verkrijgbaar in een grote variëteit van luxe stof- en leerkwaliteiten.

 

Oh, en voor de die hard fans is er ook een outdoor versie verkrijgbaar! Wij sparen nog even door voor deze ‘tuinbank’, maar wil jij nou deze prachtige zitelementen in jouw huis of bedrijf, wij regelen het met alle liefde voor je en komen we er zelf ook graag een keer een avondje op loungen….

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren«
»