Render advocatenkantoor


Wat wij doen

Ontwerp

Wij ontwerpen interieurs ‘from scratch’ of op basis van reeds bestaande elementen en vaste gegevens, maar altijd met het uitgangspunt dat alle elementen perfect op elkaar afgestemd zijn. Tevens ontwerpen wij begeleidende visualisaties bij projectontwikkeling en vastgoed verkoop.

Advies

Wij kunnen een los adviestraject richten op het gebied van verlichting, materiaal en textuur, kleurgebruik, styling en kunstaankoop. Hierbij verbouwen we dus niets, maar gaan we uit van een bestaande situatie om heldere lijnen en structuur te brengen.

Realisatie

Wij zorgen voor een correcte en vakbekwame realisatie van uw project in samenwerking met een vertrouwd netwerk van vakmensen. Uitvoerig betrokken zijn bij de (ver)bouw neemt de opdrachtgever werk uit handen en zorgt ervoor dat alle betrokken partijen het beoogde resultaat voor ogen houden.Journal


 

JEALOUS ConceptsJEALOUS?

Loes Beijk, interieurontwerper 

JEALOUS concepts, het bureau van interieur ontwerper Loes Beijk, ontwerpt, adviseert en realiseert interieur concepten voor de zakelijke en particuliere markt. Het ultieme resultaat bereik je door het creëren van een sterke basis met heldere lijnen, rust en structuur. Met mijn ontwerpen dring ik door tot de essentie van de wensen en functionele eisen van de opdrachtgever’.

De ontwerpen van Loes Beijk getuigen van een sterke visie en passie voor het vak. JEALOUS concepts kan worden ingezet bij een eenmalig advies en van ontwerp tot aan de realisatie van het totaalconcept. Het resultaat is altijd een omgeving waarin de opdrachtgever zichzelf of zijn onderneming volledig herkent. ‘we make you jealous of your own concept’


Become jealous of your own concept

Vraag nu een gesprek aan >